Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("BROUSSE M")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 14 of 14

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

AU SUJET DU CONTACT ANORMAL DE L'AALENIEN DU CAUSSE MEJEAN, AU S DE FLORAC.BROUSSE M.sdC.R. SOC. GEOL. FR; FRA; , NUM. 0012, P. 201 A 203Miscellaneous

LE LIAS INFERIEUR DES CEVENNES AUX ENVIRONS D'ALES (GARD).BROUSSE M.1947; BULL. SOC. GEOL. FR; FRA; 1947, P. 279 A 291Miscellaneous

LE PLIENSBACHIEN DANS LES CAUSSES ET SUR LE REVERS SE DES CEVENNES.BROUSSE M.1950; C.R. SOC. GEOL. FR; FRA; 1950, NUM. 0006, P. 103 A 104Miscellaneous

LE LIAS DE VALZ PRES ALES (GARD).BRUN P DE; BROUSSE M.1936; TRAV. LAB. GEOL. FAC. SCI. LYON; FRA; 1936, VOL. 32, NUM. 0027, P. 5 A 68Miscellaneous

LA VENTILATION DES GRANDS TUNNELS ROUTIERS ET FERROVIAIRESPERA J; BROUSSE M.1981; TRAVAUX; FRA; DA. 1981; NO 555; PP. 67-82; BIBL. 16 REF.Article

La famille : réelle, imaginaire et symboliqueBROUSSE, M. H.Dossiers de l'Education (Les). 1991, Num 17, pp 115-138Article

Molecular tools for identification of Penicillium starter cultures used in the food industryDUPONT, J; MAGNIN, S; MARTI, A et al.International journal of food microbiology. 1999, Vol 49, Num 3, pp 109-118, issn 0168-1605Article

Identification of glycolytic enzyme polypeptides on the two-dimensional protein map of Saccharomyces cerevisiae and application to the study of some wine yeastsBROUSSE, M; BATAILLE, N; BOUCHERIE, H et al.Applied and environmental microbiology (Print). 1985, Vol 50, Num 4, pp 951-957, issn 0099-2240Article

Identification of glycolytic enzyme polypeptides on the two-dimensional protein map of Saccharomyces cerevisiae and application to the study of some wine yeasts = Identification de polypeptides d'enzymes glycolytique sur la représentation graphique en deux dimensions des protéines de Saccharomyces cerevisiae et application à l'étude de quelques levures de vinBROUSSE, M; BATAILLE, N; BOUCHERIE, H et al.Applied and environmental microbiology (Print). 1985, Vol 50, Num 4, pp 951-957, issn 0099-2240Article

Le tunnel de Sieix = The tunnel of SieixDIENY, P; PETIOT, A; MASSEGLIA, M et al.Revue générale des routes et des aérodromes. 1991, Num 689, pp 63-67, issn 0035-3191Article

Flavor generation in cheese curd by coculturing with selected yeast, mold, and bacteriaMARTIN, N; SAVONITTO, S; MOLIMARD, P et al.Journal of dairy science. 1999, Vol 82, Num 6, pp 1072-1080, issn 0022-0302Article

Effect of the association of surface flora on the sensory properties of mould-ripened cheeseMOLIMARD, P; LESSCHAEVE, I; ISSANCHOU, S et al.Le Lait (Print). 1997, Vol 77, Num 1, pp 181-187, issn 0023-7302Conference Paper

Rachianesthésie à la bupivacaïne pour chirurgie de la hanche chez le vieillard = Spinal anesthesia with bupivacaine in hip surgery in elderlyRACLE, J. P; BENKHADRA, A; POY, J. Y et al.Annales françaises d'anesthésie et de réanimation. 1986, Vol 5, Num 5, pp 490-496, issn 0750-7658Article

Le manuel du CLIN : un outil pour une démarche qualitéSAVEY, A; TROADEC, M; BROUSSE, M et al.Hygiènes (Lyon). 2001, Vol 9, Num 2, pp 74-162, issn 1249-0075, 89 p.Article

  • Page / 1